Baltikum #2

12 év 11 hónap
karcsika küldte be időpontban

Reggel nem túl korán startolok hogy sikeresen elérjem Minszket. A határon először visszazavar a határőr a sor végére, mikor előre furakodtam, majd 10 perc múlva int, hogy furakodjak előre. :-) Külön vesznek az autósoktól, és 20 perc alatt már vígan pöfögök a nyílegyenes Belorusz úton. Sajnos az öröm nem tartott sokáig, mivel a rend éber őrei lemeszeltek, mivel a fixen telepített kamera lefotózta a hátamat mikor is lényegesen többel haladtam, mint 50km/h. Mivel abszolute nem értettük egymást, adtam az ártatlant. Megbánóan néztem magam elé, szipogtam, törölgettem a homlokom...
Az akció sikerült! Gyakorlatilag a rendőr felajánlotta, hogy kevesebb a bünti, ha a papírra nem 50 hanem 60km/h-s limitet ír, és az egész büntit ott helyben, a rendőrautóban lerendezhetem a bankkártyámmal. Tyűha! Bankkártya terminál a rendőrverdában? Tiszta West Europe! :-)
Az aprócska incidens után már repülök is Minszkbe, ahol ismét sikerül egy nagyon olcsó hostelt találni, bagatel összegért. A motort egy őrzött parkolóban hagyom, ahol a tulaj azonnal vodkával kínál. Mivel már nincs motorozás, elfogadom. Van egy kis szalonna is, de azt visszautasítom, mert kicsit kövér vagyok, és fogyóznom kell. :-)

Térkép

Koordináták: 54.033586, 27.553711

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.