Áprilisi motorozás

12 év 11 hónap
karcsika küldte be időpontban

Pozsony
Szombaton úgy döntöttem, hogy mostmár én is motorozok egy kicsit. Hétfőtől jó időt mond a meteo, úgyhogy nincs kecmec, el kell kezdeni ezt a szezont. Budaörsig kicsit eseménytelen az út. Megtettem már ezerszer, vagy az is lehet, hogy többször is. Az elején egy picit cidri van, de 11 körül már nagyon elviselhető a hőmérséklet. Ha vissza gondolok, hogy nem olyan régen még havazott....
Budaörsön megállok az egyik ismerősnél, akinek a nevét most nem mondom, de akik olvasnak, és motoroznak, azok tuti, hogy tudják ki az, akinek a nevét nem mondjuk ki. :-) Gyorsan rendelek egy ebédet, és 2 szelet kenyér, meg egy kis seprűnyél-kolbász elfogyasztása után, már robogok is tovább. A szlovák határ előtt megállok, és felcsörgetem Ritát, aki a pozsonyi kontakt. Szomorúan konstatálom, hogy késik a vonat, és ezáltal Ő is. Nagyon lágyan száguldok tova, és úgy döntök, hogy szépen komótosan az autópályát kikerülve támadom Pozsonyt. Délután 3:30-kor megállok abban az utcában ahol a szállást vélem felfedezni, amit Rita intézett. A szűk utca 1 irányú, és fizetős parkolással van felvértezve. Megállok, és hívom Ritát, hogy küldje el sms-ben, hogy mit is kell keresni. Átlöki a nevét az ojjektumnak, és kiderül, hogy pontosan az orrom előtt van. Felállok a járdára a szerszámmal, mire azonnal jön egy biztonsági, és közli, hogy iziben, vagy akár egy kicsit gyorsabban is húzzak le a járdáról, különben azonnal rám hívja a többieket. Nincs mit tenni, faggatózok az embertől, hogy hol van a szállás. 3 süldő jány fordít, mert egy kukkot se tudok szlovákul, a biztonsági pedig egy kukkot se tud másmilyen nyelve. Kizárólag a szlovák megy neki. Egységnyi idő múlva kiderül, hogy nagyon jó a hely, és az ojjektum mögött van egy zárt parkoló a motornak. Szuper. Felcuccolok, kifizetem a szállást, és várom Ritát, hogy beérjen a vonat. Darab idő múltán hívom is, hogy hol tart. Közli, hogy mindjárt itt van, úgyhogy mehetek is érte a motorval. Főterezünk egy szolidat a városban, majd vissza lánykolihoz. Újra fiatalnak érzem magam. Elfogyasztunk egy kebabot vacsora gyanánt, de ezt szigorúan tilos elmondani bárkinek is. A kímélő étkezésembe ez nem nagyon beleilleszthető. :-)
Dumcsizunk kicsit, hogy ki hogy áll a szerelemmel. szegénykém azt mondja, hogy a mostani pasik nagyon vékonykák. Fogalmazhatunk úgy is, hogy kevesek, mint mentholos nokedliben a dúsított urán. Megállapodunk abban, hogy egy motoros kalandor kell neki, akivel lehet mászkálni fel s alá. Magamban mosolygok. Ilyen pasi nincs. Vagy van? Ki hogy látja ezt?
Időközben besötétedett, úgyhogy visszavágtatok a szállásra, ahol a környező szobákban süldő lányok tömkelege van. A lépcsőkön is rohangálnak. Nem olyan rossz hely ez. a lenti bárban, ami nem összekeverendő a Daddy's Bar -al, lenyelek egy helyi barna sört. Egy gyors zuhany után már majdnem alszom, de előtte gyorsan bekalapálom a mai napot a blogba, hogy meglegyen az utókornak. Jó éjt!

Itt vagyok: https://spotwalla.com/tripViewer.php?id=6581516ba9d694e28

Térkép

Koordináták: 48.14748, 17.11385

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.