Áprilisi motorozás #4

12 év 10 hónap
karcsika küldte be időpontban

Győrújbarát
Komótosan összeszedem a csomagomat, de még így is 1-2 dolgot otthagyok a szálláson. Kicsit szétszórt vagyok na. Nincs ebben semmi rossz. Mindig megnézem elindulás előtt, hogy mi marad a tetthelyen, és ezt most is megteszem. Ennek ellenére az ebédet sikerül ott felejteni. Úgy döntök reggel, hogy beugrok megnézni Velké Popovice városát, ami mint tudjuk a focicsapatáról híres. :-)
Vagy mégsem? Az út a dombok között vezet, és nagyon jót kanyargok. Lady Carnevale nagyon szépen megy előre, szinte öröm tekeregni vele. Ő egy szuper csaj. Ha törődöm Vele, sosem hagy cserben. Ez örök igazság. A bejárat előtt csináltatok egy hölgyel egy pár fotót a fészcsire, hogy legyen innen is emlék. Tudodm, nem olyan, mint egy hírességgel, vagy annak viaszból készült másával pózolni, de nekem ez is megteszi. Kicsit szusszanok a parkolóban, majd irány Pozsony. Az út unalmas, de az mp3-as lejátszó nagyon sokat segít az unalom elűzésében. Mindenem a zene! :-)
Délután Pozsonyban megeszem egy picike kebabot, mert ugye fogyózunk, vagy mifene. Estére érek Jánoshoz akivel gyorsan be is dobunk egy pár Borsót. Sikerül adni a fogyónak ismét. Jani felesége felvisz bennünket egy hangulatos kiskocsmába, ahol ismét kiolvasunk egy-két kötetet. Jól esik dumázni Janival, nagyon megértő, és szórakoztató pofa. Innen is üdvözletem küldöm. Este egy szolíd nasi a konyhában, hogy teljes legyen a diéta. Éjfél magasságában kerülök ágyba, és szinte azonnal elalszom....

Kép(ek)

Térkép

Koordináták: 47.609693, 17.644458

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.